100% PUUR – Bevrijd je zelf

100% PUUR 

De PURELY OIL met 100% citroengras 💛
Citroengras werkt zuiverend – Voor een zuiver lichaam en een zuivere lucht in je ruimte.

Frisse voorjaarsschoonmaak
Het ruikt fris, citroenachtig, grasachtig, pittig en aards. Je kunt een paar druppels door het schoonmaakwater doen voor een frisse voorjaarsschoonmaak.

Geef deze diverse olie een kans
Deze etherische olie vermindert de kans op muggen, andere insecten en vlooien.

Wanneer je teveel hooi op je vork hebt genomen geeft citroengras je de moed om deze dingen onder ogen
te zien en vervolgens los te laten. Je kan ook last hebben van een ‘frozen shoulder’ wanneer je te veel op je schouders hebt genomen.

Zit je letterlijk met je handen in het haar? Citroengras heeft een kalmerende werking op de geïrriteerde hoofdhuid en er wordt gezegd dat het je kan helpen bij het tegengaan van huidschilfers en jeuk.

Dankzij citroengras ben je fysiek fit, sta je emotioneel gezien veel dichter bij jezelf en voel je je op spiritueel niveau gezuiverd.

Geef deze krachtige olie een kans om dingen te laten zien die je ervan weerhouden hebben om volledig in je kracht te staan en verlos jezelf van geestelijke blindheid.

Purely affirmatie 
💛 Ik ben zo blij & dankbaar dat ik mezelf heb bevrijd van mijn ego (angst) en weer in mijn kracht sta. Ik voel me als herboren. Alles in mij en mijn omgeving is zuiver, vrij en stroomt weer …ik kan nu relaxen omdat ik weet dat het al zo is…!

De Puur Webinars 
De PURELY hoort bij module 3 van jaar 1 (van Twin Soul School). Deze twin soul webinars helpen je om jezelf en je omgeving puur te houden en in je kracht te staan, zodat alles weer gaat stromen en je leert onderscheiden wat waarheid is en wat ego (angst) is. Dit is een hele zuivere manier om je relatie op te bouwen, te houden en ervan te genieten. Heb je deze module nog niet, hierbij de link: https://www.twinsoulschool.com/product/module-3-puur/

De Gratis Ik ben Puur Meditatie:
Ken je deze nog? Inmiddels is deze meditatie al bijna 8.000 keer gedaan. https://www.youtube.com/watch?v=y9EVPHr8aZI

Vind jij de Purely ook zo fijn?
Heb jij dezelfde of een andere goede ervaring met de Purely? Laat dan even een korte review achter. Hoe meer reviews hoe beter! Met jouw review inspireer je andere en help je ons de wereld een beetje mooier te maken 💛
https://www.infinirgy.com/shop/essential-oils/purely-lemongrass/

NIEUW: Olie naar keuze kado

Je krijgt automatisch de olie van de maand bij een bestelling boven de 88 euro van ons als paaskado. Dat is deze maand dus de Purely oil met 100% lemongrass.

Je mag vanaf nu ook een andere olie kiezen uit dezelfde prijsklasse!

*Vermeld alleen in het opmerkingenveld, wanneer je liever een andere olie wenst.

Pasen staat voor BEVRIJDING

Wist je dat Pasen symbool staat voor bevrijding? In meerdere geloven zoals het christendom en het jodendom staat het thema ‘bevrijding’ symbool.

Ook spiritueel gezien staat pasen voor bevrijding. Bevrijden van je ego. Ontwaken. Herboren worden. Kiezen om de onvoorwaardelijke liefde te laten stromen. Wanneer je dit leest, begrijp je waarom we de Purely oil gekozen hebben als olie van de maand.

Nodig puurheid en zuiverheid uit in je leven
Dit kan je doen door te zeggen wat je voelt en dichtbij jezelf te blijven. Vanuit kracht zeggen wat je wel wenst en niet met een stalen glimlach te doen wat er van je verlangt wordt uit angst dat mensen anders hun liefde terugtrekken of kritiek hebben.

Voorjaar = nieuwe starts
Het voorjaar staat voor nieuwe starts en hoe mooi is het om een pure en zuivere start te hebben voor de dingen die je vanaf nu gaat doen. De Purely oil kan je helpen als stimulans om nu echt vanuit puurheid en je zuiverheid te gaan en blijven leven. Eenmaal eraan begonnen, wil en kan je niet anders meer.

Bestel 3 x Immuny en bespaar 30 euro

Laat je immuunsysteem ondanks het mooie weer toch nog wat te wensen over? Misschien door onvoldoende stress of slaap. Zet dan de Immuny in: 2 capsules per dag (ze zijn klein) of 4 stuks wanneer je een boost nodig hebt.

De Immuny is met: Liposomale Agaricus Blazei, Curcumine C3, Vitamine A, C en D3. Niet liposomaal: Zink (gluconaat), Selenium (methionine), Gember,

De meeste vitamines uit de Immuny ken je vast. Je weet dat dit je immuunsysteem versterkt. De Agaricus Blazej maakt de Immuny uniek en ken je misschien nog niet. Deze in Nederland geteelde bospaddestoel is een enorme immuunbooster.

Klik HIER voor 3 x Immuny

* deze actie geldt ook voor 3 x Brainy.

Al tevreden over de Brainy (of wil je die nu ook graag meteen testen), bestel dan nu de voordelige set: Brainy + Immuny, nu samen voor 99,90!

Diffuser actie: Nu tijdelijk met Happy oil kado (twv 35,99 euro)!

De stilste en stijlvolste diffuser op de markt.
Met natuurlijke bamboo (dus geen plastic). Lees de reviews en bestel ‘m ook. Hij geeft heel warm en zacht licht. Een must-have voor elke essential oils fan.

De prijs van de diffuser is 77 euro. Nu in april inclusief Happy oil, waardoor de diffuser je in feite slechts de helft kost.

Logeren in een Infinirgy Lodge in de meivakantie?!

Met de kids, als stel of lekker alleen om op te laden?
Klik hier voor meer info en vraag ons naar de beschikbaarheid.

We wensen jou en je dierbaren een vrolijk pasen en dat je je maar als herboren mag voelen erna!

Send you lots of love as always,
Infinirgy team