11 lentetips om te stralen van binnenuit

11 lentetips om te stralen van binnenuit

Ook al zo’n zin in de lente? Hoewel de lente vandaag officieel begonnen is, merken we daar buiten nog niet zoveel van… Alhoewel, soms is het best even lekker en krijgen we een voorproefje van de zomer.

Van binnen merken de meeste mensen ook nog weinig van de lente. Veel mensen zijn grieperig of voelen zich verre van fit. Daarom vandaag 11 tips die snel voor je kunnen werken.

Ook al zo’n zin in de lente? Hoewel de lente vandaag officieel begonnen is, merken we daar buiten nog niet zoveel van… Alhoewel, soms is het best even lekker en krijgen we een voorproefje van de zomer.

Van binnen merken de meeste mensen ook nog weinig van de lente. Veel mensen zijn grieperig of voelen zich verre van fit. Daarom vandaag 11 tips die snel voor je kunnen werken.

💛 1.  Affirmaties om te stralen
Herhaal een paar keer per dag: ‘Stralen van binnenuit!’ Welke beelden roept dit bij je op? Je kan een stap verder gaan en affirmeren. ‘Ik ben zo blij en dankbaar dat ik elke dag meer straal van binnenuit.’

💛 2. Ondersteun je immuunsysteem
Wil je meer doen voor je immuunsysteem? Tegenwoordig heeft bijna elk mensen ondersteuning nodig. Maak gebruik dan de Immuny van Infinirgy met onder andere Curcumine en Gember!
Twee capsules per dag is voldoende en met vier per dag geef je je immuniteit een enorme boost. De unieke samenstelling van de Immuny ondersteunt je immuunsysteem. Het extra geheime ingredient is de Agaricus Blazaej. Lees er HIER meer over!

💛 3. Stralen van binnenuit met Selderij
Experimenteer zelf wat voor je werkt. Zo kun je elke dag een glas biologische selderij persen, even zeven en puur drinken. Het is niet het lekkerste drankje, maar je ogen gaan ervan stralen!

💛 4. Snel en effectief met sinaasappel olie
Ben je meer van de quick wins? Doe 1 druppel Energy oil met wilde sinaasappel door een liter water en drink het gedurende dag langzaam op. Je kunt jezelf voornemen dat je bij elke slok je fitter & fruitiger voelt. Intenties werken!

💛  5. Extra energie 
Doe voor extra energie een druppel Energy oil onder je voeten of vermeng het met de Jóbody en smeer jezelf hiermee in. Super goed voor je humeur en dan wordt de lente pas echt leuk. Wanneer je je bovenbenden er stevig mee masseert, bereid je ze optimaal voor de zomer voor. Vooral als je een blend maakt met Calmy, Energy, Steady en Memory. Masseren maar…

💛 6. Voor het hele gezin!
Hou deze mooie en effectief werkende essential oils niet alleen voor je zelf, maar deel ze met anderen! Een klant liet ons weten dat haar man binnen twee dagen was opgefleurd door de Energy oil. Hij was verontwaardigd dat ze hem de olie niet eerder had gegeven terwijl ze deze olie al heel lang in huis had.

💛 7. Train your brain
Je brein is een spier! Elke dag kun je meer onthouden. Train jezelf hierin. Zoals je misschien weet hebben wij een supplement ‘ De Brainy ‘ voor je brein laten ontwikkelen. Dit is het beste wat ons bij Infinirgy ooit is overkomen. Wij willen niet meer zonder. Ervaar het zelf en krijg (eindelijk weer) focus! Dat maakt het leven zoveel leuker. Aan het einde dag heb je meer voldoening en meer tijd over om te genieten.

💛 8. Haal de lente letterlijk in je huis

Infinirgy Lente Blend voor de diffuser:

– 10 druppels Energy oil (…is everything)
– 10 druppels Happy oil (…feelings)
– 10 druppels Flowy oil (…of life)
– 10 druppels Love oil (…is in the air)

💛 9. Laat de lente in je lichaam komen

Met de Infinirgy behandeling gaat alles in je lichaam weer stromen. Alsof het licht van binnen weer aan gaat. De behandeling is een combinatie van een subtiele en tevens stevige massage. Boek hier een Infinirgy behandeling of de voordelige kuur van 3 behandelingen!

💛 10. Ontspan je spieren

Zijn je spieren nog stijf van de wintersport of het vele stil zitten bijvoorbeeld? Doe een paar druppels Vitally oil en/of Steady oil door de Jóbody draagolie en maak je spieren los.

💛 11. Natuurlijk… Natuur!

Het allerbeste geneesmiddel is de natuur in! Doe een paar druppels van de natuurlijke oliën op een sjaal (of eventueel op je pols) en geniet extra van de kracht van de natuur tijdens een wandeling.

Met deze 11 tips gunnen we jou dat je fris & fruitig de lente in gaat!

(PS: Logeren in de Infinirgy Lodges in de lente in de Soesterduinen?
Kijk hier voor meer info over de lodges)