Blend het hele jaar door

Ontdek de perfecte essentiële oliën voor elk seizoen! Laat je inspireren door onze speciale blends die het hele jaar door gebruikt kunnen worden.

Januari: Happy winter
– 10 druppels bergamot Happy oil
– 6 druppels pepermunt Boosty oil
– 4 druppels zilverspar Steady oil
Februari: Love in de Lucht
– 10 druppels roos Love oil
– 6 druppels ylang-ylang Intuity oil
– 4 druppels lavendel Calmy oil
Maart: Lente Flow
– 10 druppels citroen Flowy oil
– 6 druppels lavendel Calmy oil
– 4 druppel geranium Trusty oil
April: Vernieuwde Energy
– 10 druppels sinaasappel Energy
– 6 druppels eucalyptus Vitally
– 4 druppels rozemarijn Steady
Mei: Citrus verwennerij
– 10 druppels citroen Flowy
– 6 druppels sinaasappel Energy
– 4 druppel bergamot Happy

Juni: Pure Serenity

Geniet van een zomerse bries van Kalmte, Zuiverheid & Vrijheid.
– 10 druppels lavendel Calmy
– 6 druppels citroengras Purely
– 4 druppels melaleuca Freely
Wist je dat Infinirgy’s Calmy niet alleen een heerlijke geur heeft, maar dat lavendel een diepere symbolische betekenis draagt? Lavendel staat bekend als de bloem van de communicatie van ziel tot ziel. Het is een krachtige plant die geassocieerd wordt met helderheid, inzicht en spirituele verbinding.
De symbolische betekenis van lavendel als communicatie van ziel tot ziel gaat verder dan alleen de geur. Het wordt gezien als een bloem die de ziel opent en de mogelijkheid biedt om op een dieper niveau met anderen te verbinden. Lavendel kan helpen om blokkades in communicatie te doorbreken, zodat we authentiek en oprecht kunnen spreken en luisteren.
Deze symboliek maakt lavendel een perfecte toevoeging aan de Pure Serenity-blend voor de maand juni. Terwijl je geniet van de kalmerende en zuiverende eigenschappen van lavendel, kun je je ook bewust zijn van de subtiele boodschap van ziel-tot-zielcommunicatie die deze prachtige bloem met zich meebrengt.
Dus, wanneer je de Pure Serenity-blend gebruikt, nodigen we je uit om je open te stellen voor de diepere betekenis en de mogelijkheid om op een dieper niveau met jezelf en anderen te verbinden. Laat de geur van lavendel je herinneren aan de kracht van communicatie van ziel tot ziel en de waarde van authentieke verbindingen in je leven.
Geniet van de rust en sereniteit die de Pure Serenity-blend met zich meebrengt, terwijl je je verbindt met de symboliek en betekenis van lavendel als een poort naar diepere communicatie en verbinding met de wereld om je heen.

Juli: Beach Energy

– 10 druppels sinaasappel Energy
– 6 druppels bergamot Happy
– 4 druppel ylang-ylang Intuity
Ben je klaar om je zomer ervaring naar een hoger niveau te tillen? Maak kennis met de Beach Energy Blend, een speciale combinatie van essentiële oliën gecreëerd door ons Infinirgy-team om de levendige en verkwikkende essentie van de zomer te versterken.
Onze blend bestaat uit zorgvuldig geselecteerde 100% pure essentiële oliën. Voel de energieke eigenschappen van wilde sinaasappel Energy essential oil, die je een boost van energie en vitaliteit geeft terwijl je van de zon geniet. Ervaar de positiviteit van bergamot essentiële olie, die vreugde, geluk en tevredenheid brengt tijdens de zomer. En laat het kalmerende aroma van ylang-ylang essentiële olie je innerlijke rust en speelsheid vinden.
Het aanbrengen van een paar druppels van de Beach Energy Blend op je pols, onder je voeten of het gebruik ervan in een diffuser is alles wat nodig is om het strandgevoel te ervaren. Voel de golf van energie, geluk en intuïtie bij elke ademhaling.
Houd dit strandgeheim niet voor jezelf! Deel de verkwikkende combinatie van sinaasappel, bergamot en ylang-ylang met je vrienden en familie. Samen creëer je onvergetelijke strandmomenten vol bruisende energie.
De Beach Energy Blend is een symbool geworden van zomerse vreugde, die ons herinnert aan de magie van het strand. Mis deze perfecte blend niet. Bestel vandaag nog je essentiële oliën. Bovendien, als je voor meer dan 150 euro bestelt, ontvang je de Amsterdam Lab zomerse etui om al je oliën handig mee te nemen op vakantie!
Wij wensen je een heerlikje zomer!
Augustus: Summer boost
– 10 druppels sinaansappel Energy
– 6 druppels pepermunt Boosty
– 4 druppels lemongrass Purely
September: Sexy September
– 10 druppels ylang-ylang Intuity oil
– 6 druppels kaneel Sexy oil
– 4 druppels roos Love oil
Oktober: Herfst retreat
– 10 druppels eucalyptus Vitally oil
– 6 druppels rozemarijn Memory oil
– 4 druppel zilverspar Steady oil
November: Calmy Comfort
– 10 druppels lavendel Calmy oil
– 6 druppels geranium Trusty oil
– 4 druppel rozemarijn Memory oil
December: Magische Feestdagen
– 10 druppels wilde sinaasappel Energy oil
– 6 druppels kaneel Sexy oil
– 4 druppel zilverspar Steady oil

Bovendien kun je deze blends aanpassen aan jouw voorkeur! Experimenteer met andere essentiële oliën om jouw eigen unieke seizoensgeuren te creëren. Laat je inspireren en ontdek de heerlijke wereld van essentiële oliën het hele jaar door!

Laat ons weten wat jouw favoriete blends zijn. We zijn erg benieuwd!

Olie kado voor onze nieuwe en trouwe klanten

Elke maand ontvang je een gratis “Olie van de Maand” bij een grotere bestelling. Bekijk bovenaan de webshop zie je welke olie op dit moment kado krijgt! Je kunt er ook voor kiezen om een andere olie uit dezelfde prijsklasse (of lager) te selecteren. Geef in dat geval je voorkeur aan in het opmerkingenveld tijdens het afrekenen.

Sending you lots of love as always,
Infinirgy team