Veelgestelde vragen

De olien zijn vooral bedoeld voor in de diffuser, in bad of in een massage.

Veel mensen druppelen essential oils onder de voeten, de polsen of achter de oren. De sexy oil is met 100% kaneel en is een ‘hete olie’. Die brandt op de huid en wordt afgeraden.

Daarnaast zijn er een aantal mensen die essential oils door het water doen. De Vitally is met 100% eucalyptus en is door de fda niet toegestaan om in te nemen. Wij raden consumptie vanuit Infinirgy af. Mocht je het willen dan kun je een druppel op 1 liter doen. Veel mensen gebruiken de Energy oil hiervoor en de Boosty oil voor door de thee met honing.

Dit zijn de meest gebruikte toepassingen:

•       1 tot 6 keer per dag onder je voeten,
achter je oren, op je polsen, of op de pijnlijke plek.
•       Ruiken door beide neusgaten. De geur activeert je
onderbewustzijn en brengt je body & mind in balans.
•       In de diffuser zodat de moleculen van de oliën de
luchtvochtigheid van je ruimte en je stemming verbeteren.
•       Voeg oliën toe aan je badwater zoals Calmy of Energy.
•       Gebruik de essential oils in een massage.
•       Druppel de oliën op een geursteen en leg die op de wc.
Denk aan Calmy, Lemon, Vitally en Boosty.
– Voeg essential oils toe aan je schoonmaakwater.
Bijvoorbeeld de Purely, Calmy en de Vitally

Je kunt dit op twee manieren bepalen. 1) Je kunt kijken welke olie bij je gewenste emotie past. Elke olie heeft een naam die al zegt waar voor het staat. Zo kun je de Boosty inzetten als je een boost kunt gebruiken. De Happy als je je gelukkiger wil voelen. De Trusty voor meer vertrouwen. Hier past het boek In balans met essentiele olien goed bij. Klik hier voor het boek.

Wat veel mensen doen is uitzoeken welke olie past bij een lichamelijke kwaal. Wij van Infinirgy zijn geen arts en mogen dit niet adviseren. Je kunt uiteraard wel zelf advies inwinnen bij je eigen arts of bij een van de resellers die hierin gespecialiseerd is. Klik hier voor verkooppunten.

Onze diffuser vergt weinig onderhoud. Bij dagelijks gebruik regelmatig afspoelen met water en goed droog maken. Eventueel kun je 1 à 2 keer per maand vullen met drupje azijn, 20 minuten aanzetten. Daarna 10 minuten met water, afdrogen en de diffuser is weer schoon en klaar voor gebruik. Op onze diffuser krijg je een jaar garantie. Klik hier voor de stille en stijlvolle lampion diffuser.

De bestelling wordt dezelfde dag verzonden vanuit Soest wanneer je op maandag tot en met vrijdag voor 11.11 uur besteld. Meestal wordt het pakket de volgende dag op elk adres geleverd in Belgie. Bij drukte bij de post kan dit langer duren. Ook naar andere landen als België duurt het langer.

Wij zijn op zoek naar goede producten die de levensenergie van mensen effectief verhogen. Op dit moment ontwikkelen we een Infinirgy Vitamine Lijn. We testen op dit moment bijvoorbeeld een multivitamine voor vrouwen en een collageen poeder. Heb je tips, mail ons dan!

Ja je kunt je bestelling binnen 8 dagen retourneren als het duidelijk ongebruikt is. Noteer erbij je naam, mailadres en bankrekeningnummer. De verzendkosten worden niet geretourneerd.

Indien jij een eigen praktijk of salon hebt, kun je reseller worden van Infinirgy. Daarvoor is het nodig dat je de diffuser en de 14 essential oils zichtbaar voor je klanten neerzet. Kennis van en affiniteit met essential oils is van belang. Wij bieden online training voor resellers en zijn een aanspreekpunt voor vragen van resellers over de olien. Als reseller blijf je zelf het aanspreekpunt en verkooppunt voor je eigen klant. Heb je interesse, neem dan contact met ons op.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Neem contact op