Samenwerking Happyfillment – Send with love!

Samenwerking Happyfillment – Send with love!

Wat een mijlpaal! In februari 2022 is Infinirgy naar het meest liefdevolle warehouse van Nederland verhuisd. Door de groei van de Infinirgy pure essential oils in Nederland, België en zelfs Frankrijk en Duitsland werd het tijd om het verpakken en verzenden uit handen te geven. Maar oh oh oh wat hadden we daar moeite mee, want hoe geef je je product uit handen. We wilden dat het met liefde verzonden werd.

Maanden zochten we naar het perfecte warehouse. Als ze vroegen ‘heeft u verder nog wensen?’, zeiden we: “Het klinkt misschien gek, maar ik wil graag dat het met liefde verzonden wordt.” ‘Daar hebben we geen tijd voor mevrouw’, was dan meestal het antwoord. ‘Wij verzenden miljoenen pakketten per dag. Alles moet standaard.’

Tot begin dit jaar. Sinds twee jaar hadden we voor ‘t eerst weer een Business Scan met een ondernemer. Hij bleek ‘toevallig’ in Soest een warehouse en co-working community te starten voor bewuste, positieve webshop ondernemers. Met als doel: duurzame webshops met mooie producten te laten groeien door pakketten te versturen met een smile!

We besloten meteen door te pakken en inmiddels loopt het goed. De handgeschreven kaartjes (door Lorraine, de oprichter, persoonlijk) blijven natuurlijk! Evenals het hele verpakking- en verzendritueel. Dit geeft ons meer ruimte voor het ontwikkelen van nieuwe producten die je levensenergie verhogen. In het najaar van 2022 staat vitamines op de planning.