8 essentiële oliën voor je haar

essentiële oliën voor je haar

Hoe zou het zijn om niet alleen je omgeving, je lijf, maar ook je haar op een natuurlijke manier te behandelen? Steeds vaker worden essential oils toegevoegd aan shampoos. Voeg een paar druppels essential oils aan je shampoo, masker, gefractioneerde kokosolie of castorolie (wonderolie) toe.

8 essentiële oliën die je haar op een natuurlijke manier kunnen ondersteunen;

1. BOOSTY 100% zuivere Pepermuntolie helpt de hoofdhuid te stimuleren, en het kan roos en zelfs luizen behandelen vanwege zijn krachtige antiseptische eigenschappen. Onderzoek toont aan dat pepermuntolie de haargroei bevordert. Het zorgt voor een balans in de PH waarde van je haar. Hierdoor is de olie zowel geschikt voor droog als vet haar.
2. CALMY 100% lavendel bevordert volgens studies haargroei en haarverdikking.
3. FLOWY 100% Lemon helpt bij vettig haar.
4. FREELY met 100% werkt ondersteunend bij het voorkomen en verwijderen van luizen.
5. INTUITY 100% Ylang ylang helpt bij futloos haar en laat het weer schitteren.
6. MEMORY 100% Rozemarijn schijnt de gezondheid van je haar te verbeteren, roos en droge huid te verminderen. Sommigen beweren dat het haargroeiproblemen voorkomt als je kalende bent. Gebruik als masker.
7. PURELY 100% Lemongrass zou je haarzakjes versterken en een jeukende en geïrriteerde hoofdhuid kalmeren. Onderzoek uit 2015 beweert dat de toepassing van citroengrasolie roos na 7 dagen significant verminderde. Het kan insecten weren.
8. VITALLY 100% Eucalyptus helpt je haar glanzend, vitaal en gezond eruit zien.