Jojoba olie, de perfecte draagolie voor essential oils

Jojoba olie, de perfecte draagolie voor essential oils

Wanneer je de essentiële olie met een draagolie op je huid masseert, houdt de werking van de essentiële olie langer aan, omdat de essential oil dan minder snel vervliegt. Je huidt voelt nog zachter en fijner aan.

Er zijn verschillende draagoliën die je goed kunt mengen met essentiële olien. Dit zijn onder andere:
–       Kokosolie
–       Amandelolie
–       Argan olie
–       Olijfolie
–       Jojoba olie

Afhankelijk van jouw huid kies je de olie die bij je past. Bij Infinirgy vinden wij jojoba olie de perfecte draagolie omdat deze het meest toepasbaar is. Jojoba maakt de huid niet droog, niet vet, maar zacht en soepel en staat erom bekend dat het zowel de kans op rimpels als acne vermindert. Jojoba is niet alleen geschikt voor je huid, maar ook voor je gezicht en je haar. Je kunt er ook jezelf of je geliefde en kinderen mee masseren.

Veel mensen vinden dat de huid van kokosolie wat droog aan kan gaan voelen met een wittige droge gloed. Amandel en Argan olie wordt als vettig ervaren. Olijfolie kun je gebruiken wanneer je niets anders bij de hand hebt. Bijvoorbeeld wanneer je per ongeluk de Sexy oil met 100% kaneel op je huid brandt. Gebruik nooit water om de oliën te verdunnen.

Jojoba is een 100% natuurlijk product en is geschikt voor mensen met een gevoelige huid zoals eczeem. En… het is de perfecte aftersun, omdat het de huid weer rustig maakt na een verbranding door de zon en houdt het vervellen tegen. Wanneer je op reis gaat, heb je maar één fles nodig in plaats van allerlei potten en flessen.

Jobody oil is je perfecte reisgezel

Vandaar is onze keuze gevallen op Jojoba. Infinirgy biedt een jojoba olie aan met 100% biologische koudgeperste jojoba aan. Infinirgy heeft een sterke band met Hongarije. Jó betekent goed. Vandaar Jóbody. Goed voor je lichaam en dus ook nog voor je gezicht en je haar.

Gebruik
Je kunt 40 druppels van jouw favoriete olie of oliën toevoegen aan een flesje. Of je kunt elke keer een paar druppels mengen op je hand of je huid.