Goed slapen. Hoe doe je dat?

Goed slapen. Hoe doe je dat?

Slapen verhoogt je levensenergie. Het begint allemaal bij onze gedachten. Hoe denk jij over slaap? Stel dat je denkt: ‘Slapen doe ik wel als ik dood ben’. Dan kan het zijn dat je regelmatig te weinig slaapt. Wanneer je genoeg slaap belangrijk maakt, kan het veranderen.

Je gedachten over slaap kun je veranderen door affirmeren en blijschrijven in je blijschrijfboekje. Bijvoorbeeld. Ik ben zo blij en dankbaar dat ik steeds beter slaap. Elke dag word ik fitter. Steeds vaker word ik uitgerust wakker.

 

Essentiële oliën zoals lavendel, geranium kunnen je ondersteunen bij een goede nachtrust en bergamot kan je helpen om blij wakker te worden. Veel mensen doen een druppel op hun kussen, op een steen op hun nachtkastje, onder hun voeten of een paar druppels in de diffuser.

Los ook de onderliggende oorzaak op. Wanneer je de bron oplost, dan slaap je beter. Het boek: Emoties in balans met essentiële oliën van Thorsten Weiss kan je daarbij helpen.

Sleep well.
Raise your Life Energy!