Hoe Infinirgy is ontstaan

Oprichter Lorraine Vesterink ervaarde een aantal fysieke klachten. Een goede vriendin (wetenschapper) drong aan om essential oils hiervoor te gebruiken. Dit werkte zo verbazingwekkend goed en snel dat ze razend enthousiast werd over essentiële oliën.

Lorraine wilde er alles van weten. Sinds 2015 bestudeert ze levensenergie verhogende producten zoals essential oils en vitamines. Via essentiële oliën wordt de levensenergie van de plant of bloem overgebracht op je lichaam en geest. Essentiële oliën worden gewonnen uit blaadjes, bloemen en vruchten van planten. Daarom is het 100% natuurlijk en beschikt het over een snelle en sterke werking.

In 2019 is het Infinirgy label opgericht. Met als doel kwaliteit, gemak en vrijheid te bieden bij het aanschaffen van levensenergie verhogende producten. Lorraine kwam oliën van hoge kwaliteit tegen in Hongarije waar ze het alleenrecht kreeg voor de Benelux. Vanuit frustratie stopte ze drie maanden eerder met een groot en goed MLM merk in essential oils. Het voelde achteraf alsof het allemaal zo moest zijn.

De naam Infinirgy kwam midden in de nacht op. Het is de combinatie van twee woorden: Infinite & Energy. De url bleek bezet, maar wonder boven wonder was de url even later ineens wél beschikbaar. Werkelijk op alles zat flow bij het starten van dit bedrijf. Door Corona werd er weinig geleverd via resellers, maar kwamen klanten rechtstreeks bij de Infinirgy weshop terecht. Ze werden fan en ze zijn onze beste ambassadeurs waar we eeuwig dankbaar voor zijn.

Lorraine: “Ik startte Infinirgy vanuit huis. Dat betekent dat de gehele voorraad bij ons thuis stond. Het rook heerlijk en het was geweldig om midden tussen deze mooie producten te mogen werken. Door de groei van het Youtube kanaal en Twin Soul School werd het te veel. Gelukkig kreeg ik hulp kreeg van Happyfilment in Soest.

De producten worden naast deze webshop ook aangeboden via professionele salons en praktijken. Kortom: via experts die verstand hebben van gezondheid, schoonheid en mindset. In dat geval is en blijft de salon of praktijk het aanspreekpunt.

Nu Infinirgy bijna drie jaar bestaat, werd het ook tijd voor een mooie site, passend bij de mooie producten. Ervaar het zelf! Kijk rond op de site, shop de mooiste producten en ontvang het pakket dat met liefde voor je verzonden wordt. Test de producten thuis en laat je ook verwonderen.

PS: de huisgeur van Infinirgy is natuurlijk ‘Love’ met 100% zuivere rozenolie.