Geuren verhogen je frequentie

Alles heeft een frequentie. Ook geur. Je kan je frequentie verhogen door natuur, positieve emoties, muziek, kleuren én door geuren.

Voorbeelden om je frequentie te verhogen zijn: Luisteren naar klassieke muziek of nog hoger: 528 Hz muziek. Een boswandeling maken. Kijken naar de kleur paars. Je vreugdevol voelen. Energetisch opgeladen water (bron: Masaru Emoto). Witte rozen of een diffuser met de Love essential oil in je ruimte plaatsen.

Geurfrequenties hebben een sterke werking op mensen (en dieren). Geuren kunnen je frequentie verhogen en je emoties in balans brengen. Elke emotie heeft een frequentie. Boosheid en angst hebben een lage frequentie. Liefde, dankbaarheid, vrede, vreugde en wijsheid hebben een hoge frequentie. De hoogste frequentie is ‘verlichting’ (bron: dr. R Hawkins).

De essentiële oliën zijn sterk geconcentreerd en hebben een hogere frequentie dan bijvoorbeeld voeding. Zo wordt beweerd dat 1 druppel muntolie gelijk aan het drinken van 30 koppen verse muntthee. Voor 1 liter lemon olie zeggen ze 200 kilo citroenschillen nodig te hebben. De olie met de hoogste frequentie is de Love rozenolie. Prachtig voor in een massage.

Wanneer je essentiële oliën in een diffuser in je ruimte doet, verandert hiermee de frequentie van je ruimte. Zo kun je een geur kiezen waarvan je energie of een boost krijgt (bijvoorbeeld de Energy, Happy & Boosty oil) of een geur waarvan je kalm en stabiel wordt (bijvoorbeeld de Calmy en Steady oil). Of druppel oliën op een diffuser van ruwe steen in de hoeken van je huis, wanneer je alles meer wil laten stromen, bijvoorbeeld de Flowy essential oil. Je kan er ook voor kiezen je ruimte te zuiveren (met bv de Purely & Vitally oil).

Naast het verspreiden van de geur in een kamer, kan je ook een druppel onder je voet doen. Binnen een minuut schijnt het al in ons hoofd een signaal af te geven. Jouw frequentie verandert.

Zoals je misschien weet, hebben positieve gedachten en woorden invloed op water. Dit werkt ook zo met essentiële oliën. Zo versterken positieve woorden de olie en de olie versterkt de werking van je affirmaties. Elke Infinirgy olie is voorzien van een affirmatiekaartje. Samen met de olie verhogen de affirmaties je frequentie. Hoe hoger je frequentie hoe minder kans emoties met lagere frequenties (en daarmee de ziektes die hierop aanhaken) op je maken.

Het kan zijn dat je weerstand hebt tegen een bepaalde geur. Bijvoorbeeld tegen de Trusty oil met geranium. Dan kan het zijn dat je juist meer mag vertrouwen. Dat is de essentie waar deze olie voor staat. Een mooie olie om je intuïtie mee te versterken is de verzachtende en verwarmende Intuity essential oil met 100% zuivere ylang ylang. Kortom, genoeg om mee te experimenteren. Ervaar zelf de kracht van essentiële oliën.

Kijk bovenaan de site naar het kado van de maand. Voor 11.11 uur besteld is vandaag met liefde verzonden vanuit Soest. Heel veel plezier van jouw bestelling. Verhoog je frequentie met Infinirgy!

With LoVe