Sexy September Blend

De zomer maakt plaats voor de herfst, maar dat betekent niet dat de zwoele sexy vibes hoeven te verdwijnen!
Infinirgy stelt met trots onze herfstblend voor september voor, die we liefkozend “Sexy September” noemen.

Infinirgy staat voor ‘infinite energy,’ oftewel oneindige energie om je levenslust te verhogen.
En wat is er nu beter dan de herfst te verwelkomen met een blend die passie en warmte uitstraalt?

Onze Sexy September blend bevat een zorgvuldig samengestelde mix van drie essentiële oliën:

– 10 druppels Intuity oil met ylang-ylang 
Ylang-ylang staat bekend om zijn sensuele en ontspannende eigenschappen. Het opent je hart en intuïtie, perfect voor het omarmen van veranderingen in het seizoen.

– 6 druppels Sexy oil met kaneel 
Kaneel brengt warmte en passie in de lucht. Het is een krachtige geur die het vuur in je ziel aanwakkert en je zintuigen prikkelt.

– 4 druppels Love oil met roos 
Rozenolie staat symbool voor liefde en schoonheid. Het opent je hartchakra en helpt je om liefde en warmte te verspreiden, zowel naar jezelf als naar anderen.

Breng een paar druppels Love en Intuity aan op je polsen (let op met de Sexy oil, deze kan enorm branden en moet dus eerst getest worden) en gebruik de blend in een diffuser om de sensuele, warme sfeer van de herfst in huis te halen. Een paar druppels Love en Intuïty zijn ook geschikt voor een dromerig bad avontuur.

Mis deze kans niet om Sexy September te omarmen met Infinirgy’s herfstblend. Laat je passie en energie stromen terwijl je geniet van de prachtige veranderingen om ons heen.

Ontdek de perfecte essentiële oliën voor elk seizoen! Laat je inspireren door onze speciale blends die het hele jaar door gebruikt kunnen worden.

NU: Special Sexy September Set

*Limited edition

Als kers op de taart krijg je bij aankoop van de Special Sexy September Set het Immuny supplement (t.w.v. 59,90) cadeau.
Versterk je immuunsysteem en laat die verkoudheid geen roet in het eten gooien! (Een rode neus is natuurlijke verre van Sexy).
Plus je ontvangt de Boosty oil en de Essential Oils Etui om alles in op te bergen. Klik hier voor deze speciale Sexy September Set.

Sending you lots of love as always,
Infinirgy team