Logeren in een Lodge, wie wil dat nou niet

Tien jaar geleden zei ik in mezelf: “Ik wil op een plek wonen waar ik altijd vakantiegevoel heb.”

Een paar jaar later betrokken we de eerste houten achthoekige lodges van Nederland! Midden in de bossen en duinen van Soest, in het hart van Nederland, onderdeel van de magische Utrechtse heuvelrug.

“Ik wil op een plek wonen waar ik altijd vakantiegevoel heb.”

De lodge is volledig gebouwd van boomstammen, gemaakt van zilverspar. Daardoor word je letterlijk omarmd door het hout. De lodge heeft een groen mos sedum dak. De sedum plantjes werken als extra geluidsbarrière waardoor je zowel binnen als buiten meer omgevingsrust ervaart. Vanaf het huis loop je direct de bossen en de duinen in. Het is een oase van rust, waardoor je jezelf volledig kan opladen. Wil je erop uit, dan zit je midden in een omgeving met mooie restaurants, musea, golfbanen, winkels en sauna’s.
Omarmd worden door het hout en de natuur.
Back to your roots. Dat is wat dit is. Wil je dit ook ervaren? Dan hebben we twee lodges voor je beschikbaar. De robuuste stoere Infinirgy lodge (2-5 personen), en de stijlvolle Love lodge (max 6 personen).

 

Lees hier meer informatie of neem contact op om direct de beschikbaarheid te checken. We laten je dezelfde dag nog weten of de lodge en de periode van jouw keuze beschikbaar is.

“Back to your roots, dat is wat dit is.”