Ontdek het geheim van Agaricus en overwin voorjaarsmoeheid

Met de regenachtige lente in volle gang merken velen van ons dat onze gezondheid ondersteuning kan gebruiken.
Daarom willen we je graag attenderen op Immuny, ons unieke liposomale supplement, speciaal ontworpen om je immuunsysteem te versterken.

In de Spotlight: Agaricus Blazei

Deze maand zetten we Agaricus Blazei in het zonnetje, een bijzonder ingrediënt in onze Immuny formule.
Agaricus Blazei is een eetbare amandel bospaddestoel die bekend staat om zijn smaakvolle karakter en krachtige immuun-versterkende eigenschappen.
Wanneer je deze hoeveelheid ergens anders zou kopen met deze kwaliteit, zou je al snel €100 betalen!
Uniek aan onze Agaricus is dat deze niet alleen geëxtraheerd wordt, maar dankzij onze geavanceerde liposomale techniek wordt elke celwand doorbroken om alle werkzame stoffen volledig beschikbaar te maken voor je lichaam.
Dit proces garandeert dat de potentie van de Agaricus maximaal wordt benut, iets wat je alleen bij onze Immuny vindt in deze unieke samenstelling met curcumine C3, vitamine D3, A, C, selenium en zink.

3 Redenen om juist onze Immuny gaan gebruiken?

1) Optimale Opname:

Door onze liposomale technologie worden de vitamines en mineralen beter opgenomen door je lichaam.

2) Exclusieve Formule*:

Naast Agaricus bevat Immuny ook Curcumine C3, Vitamine A, C, D3, en andere essentiële voedingsstoffen om je immuunsysteem optimaal te ondersteunen.

3) Geproduceerd in Kleine Kwalitatieve Hoeveelheden:

We zorgen voor de hoogste kwaliteit door Immuny in kleine batches te produceren in Nederland (in plaats van Azië), wat de versheid, kwaliteit en effectiviteit van onze ingrediënten waarborgt.

Speciale Aanbieding

De normale verkoopprijs is €59,90. We hebben nu, voor een beperkte tijd, voor jou een korting van maar liefst € 20 met de code IMMUNY20.
Gebruik deze kans nu om zelf de voordelen van Immuny te ervaren! Vergeet niet jouw kortingcode toe te passen bij je bestelling!
Elk potje bevat 55 capsules, met een advies van twee capsules per dag. Naar eigen inzicht kun je variëren tot de helft of dubbele inname wanneer het meer of minder nodig is.

Ervaar het Zelf!
Laat je niet weerhouden door de voorjaarsvermoeidheid. Test onze Immuny nu en voel je super energiek, net zoals een van onze tevreden klanten deelt: “Ik gebruik het nu drie weken en ik voel me weer fit en gezond. Daarvoor was ik flink aan het kwakkelen.”
[Klik hier] om Immuny aan je winkelwagen toe te voegen en gebruik te maken van deze geweldige aanbieding.

Jouw gezondheid verdient het beste, en met Immuny kun je er zeker van zijn dat je die krijgt!
Heb een goed en gezond weekend!

Liefs,
Infinirgy team.

 

Free shipping on orders over 60 euros
Nu tijdelijk 20 euro korting met code IMMUNY20