Wat een mijlpaal! Gister is Infinirgy naar het meest liefdevolle warehouse verhuisd. Door de groei van de Infinirgy pure essential oils in Nederland, België en zelfs Frankrijk en Duitsland werd het tijd om het verpakken en verzenden uit handen te geven. Maar oh oh oh wat had ik daar moeite mee, want ik hou van controle;)

Maanden zocht ik het perfecte warehouse. Als ze vroegen ‘heeft u verder nog wensen’ zei ik: Het klinkt misschien gek, maar ik wil graag dat het met liefde verzonden wordt.’ Daar hebben we geen tijd voor mevrouw was het antwoord. Wij verzenden miljoenen pakketten per dag. Alles moet standaard.. niks leuks.

Tot vorige week. Sinds twee jaar hadden we voor ‘t eerst weer een Business Scan met een ondernemer. Hij bleek ‘toevallig’ in Soest een warehouse en co- working community te starten voor bewuste, positieve ondernemers. Met als doel: duurzame webshops met mooie producten te laten groeien door o.a. de pakketten te versturen met liefde en een smile !

We besloten meteen door te pakken en gister was de verhuizing al. De handgeschreven kaartjes (door mij persoonlijk) blijven natuurlijk! Evenals het hele verpakking- en verzendritueel. Dit geeft mij straks meer ruimte voor het schrijven van het nieuwe boek, het maken van video’s en meditaties.

Het warehouse wil er graag meteen diep induiken en helemaal gek gemaakt worden met bestellingen..:) dus mocht je toch nog een bestelling willen doen, dan is dit misschien het moment.

We krijgen waanzinnig goede reacties op de nieuwe lampion diffuser! Je krijgt als je nu bestelt de Calmy oil (met 100% zuivere lavendel) kado voor rust en open communicatie op zielsniveau. Voor op je werkplek, huis- of slaapkamer

Send with love,

Lorraine