Hi Lorraine, ik heb ook een vraag over de Infinirgy oliën.
Mijn dochter doet examen dit jaar; welke oliën kan ik gebruiken om de zenuwen te elimineren en de focus en concentratie te hoeden? Valdispert wil ik niet gebruiken…’

‘Hi! Heel goed dat je de oliën gaat inzetten. En je hebt de set met oliën toch al in huis. Ik zou Flowy in zetten. En op hele intensieve momenten ook de Boosty. ik heb deze twee zelf vandaag ook gebruikt toen ik mij moest concentreren. Verder gebruik zelf de Earthy, de aardemat. Die helpt mensen ook beter in de flow te zijn en te concentreren. Om de zenuwen te kalmeren kan je de Calmy inzetten.

Ik zou de Flowy in de ochtend doen, de Boosty in de middag als het nodig is. En de Calmy op het hoofdkussen voor het slapen gaan. En verder een lekkere blend in de diffuser maken naar keuze tijdens het studeren.’

Wil jij ook in een betere flow komen, omdat je soms het idee hebt dat de dag voorbij is en dat je denkt.. ‘wat heb ik nou eigenlijk gedaan vandaag’.
Zet de kracht van de natuur in. En train je mindset. Bij elke olie zit een affirmatiekaartje. Zo is je mind & body in balans. En verbetert je welzijn.