Wanneer je de essentiële olie met een draagolie op je huid masseert, houdt de werking van de essentiële olie langer aan, omdat de essential oil dan minder snel vervliegt. Je huid voelt nog zachter en fijner aan.

Er zijn verschillende draagoliën die je goed kunt mengen met essentiële olien. Dit zijn onder andere:
–       Kokosolie
–       Amandelolie
–       Argan olie
–       Olijfolie
–       Jojoba olie

Afhankelijk van jouw huid kies je de olie die bij je past. Bij Infinirgy vinden wij jojoba olie de perfecte draagolie omdat deze draagolie het meest toepasbaar is. Jojoba maakt de huid niet droog, niet vet, maar zacht en soepel en staat erom bekend dat het zowel de kans op rimpels als acne vermindert. Jojoba is niet alleen geschikt voor je huid, maar ook voor je gezicht en je haar. Je kunt er ook jezelf of je geliefde en kinderen mee masseren. Bovendien is de geur heel neutraal.

Veel mensen vinden dat de huid van kokosolie wat droog aan kan gaan voelen met een wittige droge gloed. Amandel en Argan olie wordt als vettig ervaren. Olijfolie kun je gebruiken wanneer je niets anders bij de hand hebt. Bijvoorbeeld wanneer je per ongeluk de Sexy oil met 100% kaneel op je huid brandt. Gebruik nooit water om de oliën te verdunnen.

Jojoba is een 100% natuurlijk product en is geschikt voor mensen met een gevoelige huid zoals eczeem. En… het is de perfecte aftersun, omdat het de huid weer rustig maakt na een verbranding door de zon en houdt het vervellen tegen. Je kunt jojoba olie ook als een vervanger voor een gezichtserum, lippenbalsem en nagelriemolie gebruiken. Wanneer je op reis gaat, heb je maar één fles nodig in plaats van allerlei potten en flessen. Bovendien past de 100 ml flacon van Infinirgy in de handbagage.
Jóbody oil is je perfecte reisgezel

Vandaar is onze keuze gevallen op Jojoba. Infinirgy biedt een jojoba olie aan met 100% biologische koudgeperste jojoba aan. Infinirgy heeft een sterke band met Hongarije. Jó betekent goed. Vandaar Jóbody. Goed voor je lichaam en heeft dus ook nog vele andere toepassingen.

Tip:
Je kunt de Jóbody los gebruiken of mengen met essential oils. Je kunt bijvoorbeeld 40 druppels van jouw favoriete olie of oliën toevoegen aan een flesje. Of je kunt elke keer een paar druppels mengen op je hand of je huid. Let op met citrusachtige essential oils mag je niet in de zon.

Klik hier voor de Jóbody oil van Infinirgy.

Je krijgt deze maand de handige opbergetui kado bij je bestelling vanaf 44 euro De Jóbody oil krijg je kado bij jouw zomerbestelling van 88 euro of meer.