Helpen de oliën ook bij afslanken? Deze vraag krijgen we vaak. Jazeker kunnen de oliën jou helpen. Vaak gaat het om het creëren van een nieuwe gewoonte. Als jij in plaats van naar de snoepkast loopt kunt genieten van de oliën dan is dat een eerste stap. Bovendien kunnen de oliën jou helpen je anders te voelen. Zeker in combinatie met affirmaties, helpen de oliën je mindset te verbeteren.
 
De Boosty (100% zuivere peppermint oil) zorgt voor een gezonde spijsvertering. Het is geweldig voor het onderdrukken van je eetlust wanneer je naar eten verlangt.
 
De Sexy Essential Oil (100% ciannamon en die staat voor het accepteren van je lijf). Kaneel helpt het reguleren en in evenwicht houden van een gezonde bloedsuikerspiegel. Een onstabiele bloedsuikerspiegel kan leiden tot te veel eten, weinig energie en gewichtstoename. Het is wel lustopwekkend, maar als je dat hebt.. dan niet eten maar sex..:))
 
En natuurlijk de Flowy (100% lemon) Die zorgt ervoor dat alles meer stroomt en je een minder volle bolle buik gevoel hebt. Daarnaast vermindert het de neiging om gerechten te eten die vol zitten met calorieën.
 
Sowieso is het goed om op een snoepmoment een olie op te smeren.. dan doe je toch wat, maar iets anders.. zet je die in de snoepkast:)
 
Persoonlijk zou ik Flowy vooral in de ochtend. Boosty in de middag. En Sexy in de avond. Gebruik gerust meerdere oliën door elkaar, want ze versterken elkaar juist! In de diffuser, of verdund met een draagolie onder je voeten, navel, polsen of achter je oren.
 
Verkrijgbaar bij de betere schoonheidssalon of praktijk. Of hier op www.infinirgy.com
 
PS: vanaf 60 euro krijg je de verzendkosten gratis. En bij 200 euro krijg je een special gift.